Airco / Warmtepomp kopen?

Als u een airco wilt kopen is een Mitsubishi Electric warmtepomp type lucht lucht steeds een goede keuze. De mogelijkheden zijn echter zeer uitgebreid. Laat u informeren door de experts van Aero Airco en kies de meest geschikte warmtepomp aan een scherpe prijs.

Warmtepomp type lucht/lucht – Buitenunit

Een airco systeem van Mitsubishi Electric bestaat uit een buitenunit (de warmtepomp) en een binnenunit. Het is toepasbaar in één (monosplit) of meerdere (multisplit) vertrekken.

Mitsubishi Electric ontwikkelt zijn buitenunits specifiek voor het West-Europese klimaat, waardoor ze zonder probleem de gevraagde prestaties leveren.

Omdat het belangrijk is dat de ventilator ongehinderd kan blazen, installeren we de warmtepomp op een trillingsvrije plaats op uw dak of aan uw gevel.

Welke airco het meest geschikt is voor uw situatie bepalen we aan de hand van systeemeisen, de functie en de capaciteit. Ook de grootte van uw buitenunit bepalen we aan de hand van deze specificaties.

Een warmtepomp type lucht/lucht van Mitsubishi Electric is ontworpen om zo onopvallend mogelijk te zijn. Dat merkt u aan de vorm, de werking én het geluidsniveau. De warmtepompen van Mitsubishi Electric zijn bestand tegen elk weertype.

Energiezuinige invertertechnologie

Om u de best mogelijke prestaties te kunnen garanderen is een airco van Mitsubishi Electric uitgerust met de innovatieve inverter-technologie.

Het toerental van de compressor in de warmtepomp wordt voortdurend aan het gevraagde koelvermogen aangepast. De warmtepompen werken enorm efficiënt en energiezuinig door het beschikbare vermogen en de traploze regeling. Omdat uw warmtepomp voortdurend draait en niet de hele tijd uitvalt en opnieuw opstart, zal ze vele malen langer meegaan dan een airco of warmtepomp die gebruik maakt van de standaard compressor technologie.

Omdat uw warmtepomp precies het gevraagde vermogen levert (tussen 15 en 100%) zal u uw energiefactuur ongetwijfeld zien dalen.

Met een airco van Mitsubishi Electric krijgt u meer comfort tegen een lager verbruik.

Als u kiest voor een warmtepomp type lucht lucht van Mitsubishi Electric zijn er een heleboel opties voor de binnenunit van uw airco.

Vloerunits

Een airco vloerunit van Mitsubishi Electric is een efficiënte en stille manier om uw binnenklimaat optimaal te regelen. U oriënteert de luchtstromen zoals u dat wil voor een optimaal resultaat. De airco vloerunit is bovendien zeer flexibel wat de installatie betreft.

  • De stilste vloerunit op de markt
  • Aanpasbaar aan uw inrichting
  • Meer comfort dankzij de oriëntatie van de luchtstromen
  • Hyper Heating model beschikbaar
Mitsubishi Electric - Airco vloerunitGedetailleerde informatie

Wandunits

Het airco wandmodel van Mitsubishi Electric werd speciaal ontwikkeld voor unieke en stijlvolle interieurs. Als u kiest voor een airco wandmodel, zijn er 3 uitvoeringen beschikbaar.

  • Diamond wandunit met ‘Double Flap’ en ‘3D i-See’ technologie
  • Design wandunit, de wandunit die elegantie en kwaliteit uitstraalt
  • Compacte wandunit die naadloos aansluit bij elk interieur
Mitsubishi Electric - Airco wandunitGedetailleerde informatie

4-weg Cassette units

De 4-weg cassette airco unit van Mitsubishi Electric is speciaal ontworpen voor inbouw in een systeemplafond met 60x60cm plafondplaten. Deze cassette units zijn afgewerkt met een uiterst dun, decoratief rooster.

  • Uiterst geschikt voor gebruik in ruimtes met lage plafondhoogte
  • 6 verschillende uitblaashoeken
  • Optionele 3D i-See sensor
Mitsubishi Electric Airco kanaalunitGedetailleerde informatie

Kanaalunits

Wilt u alle comfort van een Mitsubishi Electric warmtepomp maar geen zichtbare installatie? Dan is een airco kanaalunit van Mitsubishi Electric de ideale oplossing.

Omdat een kanaalunit airco helemaal uit het zicht gemonteerd wordt, zijn enkel de luchtroosters en/of luchtkanalen zichtbaar. De roosters kunnen geleverd worden in de kleur en stijl van uw interieur.

airco kanaalunitGedetailleerde informatie