Mitsubishi Electric wandunits

Voor een wandunit van Mitsubishi Electric bent u bij Aero Airco steeds aan het juiste adres. Een warmtepomp type lucht lucht in combinatie met een wandmodel is de oplossing voor een optimaal binnenklimaat op maat van uw interieur. Bekijk de mogelijkheden.

MSZ-LN – Diamond wandunit van Mitsubishi Electric

Double flap technologie

De tweevoudige uitblaas-lamellen van de Diamond wandunit van Mitsubishi Electric sturen verschillende luchtstromen aan, in twee richtingen. Iedere uitblaas werkt afzonderlijk wat een betere verspreiding van de lucht mogelijk maakt of waardoor u met één wandunit twee verschillende zones kan opwarmen.

3D i-See Sensor

De 3D i-See Sensor detecteert de aanwezigheid van personen en registreert hun precieze locatie binnen de ruimte. U heeft de mogelijkheid om de uitblaaslucht van het airco wandmodel af te stemmen op uw noden.

  •  Directe uitblaaslucht, waarbij het toestel zich rechtstreeks op de persoon richt.
  •  Indirecte uitblaaslucht, waarbij de persoon zelf vermeden wordt.

Plasma Quad Plus filter

De Plasma Quad Plus filter werkt als een elektrisch gordijn dat door ontlading bacteriën en virussen in de vervuilde omgevingslucht onschadelijk maakt.

Wanneer het Diamond wandmodel van Mitsubishi Electric personen detecteert, reageert deze unit door de temperatuur naar de basis ingestelde waardes te brengen. Wanneer er niemand gedetecteerd wordt, zal de Diamond wandunit de temperatuur automatisch aanpassen (+/-2°C). Het zal niet verbazen dat u hierdoor serieus kan besparen op uw energiefactuur.

MSZ-EF – Design Wandunits van Mitsubishi Electric

De MSZ-EF wandunits van Mitsubishi Electric passen perfect in elk interieur. Dit airco wandmodel is verkrijgbaar in drie kleuren.

De design wandmodellen van Mitsubishi Electric combineren Japanse hoogstaande techniek met de eisen van de Europese markt. Een warmtepomp type lucht lucht gecombineerd met een design wandunit zorgt voor een maximum aan plaats- en energiebesparing door de compacte afmetingen, het indrukwekkend lage verbruik en de uitmuntende prestaties.

De Mitsubishi Electric airco wandunit heeft een eenvoudig design en is uitgerust met een intelligente afstandsbediening. Deze wandmodellen zijn uitgerust met een weektimer die het gewenste klimaat opslaat en zo ook energiebesparend werkt.

MSZ-AP – Compacte Wandunits van Mitsubishi Electric

De compacte Mitsubishi Electric airco wandunit is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Deze wandunit voor uw warmtepomp type lucht/lucht kan uitgerust worden met een wifi-adapter. Zo kunt u uw energieverbruik raadplegen via MelCloud.

Het geluidsniveau van de warmtepomp (de buitenunit) wordt automatisch aangepast door de nieuwe comfortfunctie nachtmodus. Daarnaast wordt de led op de binnenunit gedeactiveerd en wordt de pieptoon van de afstandsbediening gedempt.

Mitsubishi Electric warmtepompen maken gebruik van de zilverionen-technologie. Hierdoor worden geuren, bacteriën en allergenen effectief uit de kamerlucht gefilterd.

Multisplit buitenunits

Als u het klimaat in meerdere ruimtes wilt regelen met een Mitsubishi Electric warmtepomp type lucht/lucht, is het multisplit systeem de oplossing bij uitstek. Een multisplit systeem van Mitsubishi Electric combineert een warmtepomp type lucht/lucht met tot 8 binnenunits. Er worden meerdere koelcircuits gecreëerd zodat u steeds iedere binnenunit afzonderlijk aan of uit kan schakelen.

Multisplit systemen kunnen gebruik maken van zowel wandunits, vloerunits, kanaalunits als cassette units.

MSZ LN - wandunitMSZ LN - wandunit
MSZ EF - wandunitMSZ EF - wandunit