Mitsubishi Electric Airco – cassette units

Een airco cassette unit van Mitsubishi Electric is uw garantie voor een optimaal binnenklimaat. Geruisloosheid en efficiëntie zijn de kernwoorden bij dit airco plafondmodel.

SLZ-M – 4-weg cassette unit van Mitsubishi Electric

De SLZ-M cassette unit van Mitsubishi Electric is een 4-weg plafondmodel airco. Deze cassette units zijn speciaal ontworpen voor systeemplafonds met plafondplaten van 60x60cm. De inbouwhoogte van de 4-weg cassette unit van Mitsubishi Electric bedraagt slechts 24,5 cm. Ideaal dus voor ruimtes met een lage plafondhoogte.

Horizontale luchtstroom

De luchtstroom is instelbaar in zes verschillende uitblaashoeken. In horizontale stand wordt de lucht tochtvrij de ruimte ingeblazen.

Optionele 3D i-See sensor

De 3D i-See Sensor detecteert de aanwezigheid van personen en registreert hun precieze locatie binnen de ruimte. U heeft de mogelijkheid om de uitblaaslucht van het airco plafondmodel af te stemmen op uw noden. Bij een langdurige afwezigheid van personen zal de cassette unit automatisch overschakelen naar een energiebesparende modus.

MLZ-KP – 1-weg cassette unit van Mitsubishi Electric

De MLZ-KP cassette unit van Mitsubishi Electric is een 1-weg plafondmodel airco. Door hun beperkte inbouwhoogte passen deze cassette units perfect in een ruimte met een vals plafond. Door zijn beperkte afmetingen past deze cassette unit van Mitsubishi Electric precies tussen 2 draagbalken van een plafond.

Driedimensionele klimatisering

Omdat de uitblaaskleppen automatisch op en neer bewegen wordt een natuurlijke, comfortabele luchtstroom gecreëerd. Toch kan u er ook voor kiezen om de horizontale of verticale uitblaasrichting vast te zetten. Schakelt u de cassette unit uit, dan sluiten de uitblaaskleppen automatisch. De vraag naar koude of warme lucht bepaalt mede de luchtstroom.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem u het best kiest? Vul gerust uw gegevens in. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

    Bestand toevoegen
    Max bestandsgrootte: 10MB
    Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc