Mitsubishi Hyper Heating

Dankzij het gebruik van de Hyper Heating technologie van Mitsubishi Electric garanderen wij uw comfort tegen betaalbare prijzen. Zowel tijdens de zomer als tijdens de strengste winter bent u safe dankzij de lucht lucht warmtepomp met Hyper Heating technologie van Mitsubishi Electric.

Verbeterde verwarmingsprestaties met Hyper Heating

Een Mitsubishi Electric warmtepomp met Hyper Heating technologie is de oplossing bij uitstek voor iedereen die ook op een efficiëntere manier wilt verwarmen met een warmtepomp.

De Hyper Heating technologie verbetert de prestaties van uw lucht/lucht warmtepomp en zorgt ervoor dat het verwarmingsvermogen tot op een buitentemperatuur van -15°C behouden blijft. Dat is geen overbodige luxe tijdens een strenge winter. Mede doordat de Hyper Heating technologie de temperatuur snel kan doen stijgen, kunt u dankzij uw warmtepomp type lucht/lucht met Hyper Heating technologie zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoet zien.

De uitzonderlijke prestaties van de Mitsubishi Electric Hyper Heating technologie worden verwezenlijkt door een revolutionair compressor ontwerp waarbij een kleinere compressor eenzelfde vermogen levert.

Deze productiemethode van de Hyper Heating technologie laat toe om:

  • De metalen compressor mantel te harden, zodat de rendementsverliezen door metaalafzetting van de warmtepomp onbestaande zijn.
  • De wrijvingen in de compressor te verminderen en zo ook de temperatuur van de compressor mantel te verlagen.

Efficiënt verwarmen met een Hyper Heating warmtepomp 

Zo realiseert men, voor eenzelfde omkasting, een kleinere compressor mantel met een toegenomen intern compressie volume. De compressor van de warmtepomp is dan ook zeer krachtig, wat zich vertaalt in verbeterde prestaties, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen.

Niet alle warmtepompen type lucht/lucht zijn uitgerust met de Hyper Heating technologie van Mitsubishi Electric. Vraag naar de mogelijkheden. We staan u bij met woord en daad.