Mitsubishi Electric Airco – vloerunit

Een airco vloerunit van Mitsubishi Electric is uw garantie voor een optimaal binnenklimaat. Geruisloosheid en efficiëntie zijn de kernwoorden bij dit airco vloermodel.

MFZ-KT – Efficiënte, stille vloerunit

Aanpasbaar aan uw inrichting

Omdat de MFZ-KT vloerunit van Mitsubishi Electric op 3 verschillende manieren geïnstalleerd kan worden, is het een zeer flexibele airco oplossing. De vloerunit kan zowel op de vloer als aan de muur geïnstalleerd worden. Bij installatie aan de muur heeft u de keuze om uw airco vloerunit ingebouwd, of net niet, te laten installeren.

Het MFZ-KT vloermodel van Mitsubishi Electric is de ideale uitbreiding op uw warmtepomp type lucht/lucht.

Meer comfort dankzij de oriëntatie van de luchtstromen

Verwarmingsmodus

De oriëntatie van de luchtstromen is geoptimaliseerd in de verwarmingsmodus. Hierdoor biedt een airco vloerunit van Mitsubishi Electric u steeds een optimaal comfort. Omdat de lucht in de kamer gelijktijdig naar boven en naar onder verspreid wordt, ontstaat een homogene temperatuur in de volledige kamer. Een vloermodel van Mitsubishi Electric is uw garantie voor een optimaal comfortniveau.

Koelmodus

Het airco vloermodel van Mitsubishi Electric blaast in de koelmodus enkel naar boven. Dit gebeurt omdat frissere lucht ‘zwaarder’ is dan de omgevingslucht. Hierdoor zakt de uitgeblazen lucht en vermengt ze zich met de omgevingslucht. Dankzij de verspreiding van de lucht krijgt u een aangename en efficiënte afkoeling van de ruimte.

Snelle verwarmingsmodus

Door het toestel in verwarmingsmodus te plaatsen, profiteert u van een versnelde opwarming van de ruimte. Bij het opstarten past een Mitsubishi Electric vloerunit past de stand van zijn uitblaaslamellen aan, zodat een gedeelte van de lucht opnieuw opgewarmd kan worden. Dankzij deze unieke functie bereikt de uitgeblazen lucht sneller een hogere temperatuur, waardoor uw kamer in een minimum aan tijd wordt verwarmd.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem u het best kiest? Vul gerust uw gegevens in. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

  Bestand toevoegen
  Max bestandsgrootte: 10MB
  Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc

  MFZ-KW – compacte vloerunit voor Hyper Heating

  Het MFZ-KW vloermodel van Mitsubishi Electric is een stille, compacte vloerunit, geschikt voor gebruik in combinatie met Hyper Heating buitenunits. Dankzij de flexibele installatiemogelijkheden past een MFZ-KW vloermodel in elke ruimte.

  De MFZ-KW vloerunit biedt u verschillende interessante voordelen:

  Multi-Flow-Vane-functie

  Met een vloerunit van Mitsubishi Electric is uw wooncomfort verzekerd. De verkoeling en verwarming van uw ruimtes gebeurt uiterst efficiënt via de Multi-Flow-Vane-functie. Deze regelt de luchtstromen van uw unit. De perfecte oriëntatie van de luchtstromen zorgt voor een homogene, aangename temperatuur in de volledige ruimte.

  Snelle verwarmingsfunctie

  De MFZ-KW vloerunit beschikt over de snelle verwarmingsfunctie. Door deze unieke functie bereikt de ruimte in toptempo uw ideale omgevingstemperatuur.

  Stil en compact

  Deze vloermodellen van Mitsubishi Electric zijn compact en stijlvol. Daarnaast zijn deze ook een van de stillere units, met een geluidsdrukniveau vanaf 18 dB(A).

  Efficiënte reinigingsfilters

  De MFZ-KW vloerunits beschikken over zowel een luchtreinigingsfilter als een zilverionenreinigingsfilter. Zo worden zowel stof als pollen, bacteriën en allergenen uit de binnenlucht gefilterd.

  Dankzij de MFZ-KW vloerunit voor Hyper Heating van Mitsubishi Electric ziet u zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoet.

  airco vloerunit
  Mitsubishi Electric - Airco wandunit
  airco kanaalunit
  airco cassette unit