Mitsubishi Electric Airco – vloerunit

Een airco vloerunit van Mitsubishi Electric is uw garantie voor een optimaal binnenklimaat. Geruisloosheid en efficiëntie zijn de kernwoorden bij dit airco vloermodel.

MFZ-KT – Efficiënte, stille vloerunit

Aanpasbaar aan uw inrichting

Omdat de MFZ-KT vloerunit van Mitsubishi Electric op 3 verschillende manieren geïnstalleerd kan worden, is het een zeer flexibele airco oplossing. De vloerunit kan zowel op de vloer als aan de muur geïnstalleerd worden. Bij installatie aan de muur heeft u de keuze om uw airco vloerunit ingebouwd, of net niet, te laten installeren.

Het MFZ-KT vloermodel van Mitsubishi Electric is de ideale uitbreiding op uw warmtepomp type lucht/lucht.

Meer comfort dankzij de oriëntatie van de luchtstromen

Verwarmingsmodus

De oriëntatie van de luchtstromen is geoptimaliseerd in de verwarmingsmodus. Hierdoor biedt een airco vloerunit van Mitsubishi Electric u steeds een optimaal comfort. Omdat de lucht in de kamer gelijktijdig naar boven en naar onder verspreid wordt, ontstaat een homogene temperatuur in de volledige kamer. Een vloermodel van Mitsubishi Electric is uw garantie voor een optimaal comfortniveau.

Koelmodus

Het airco vloermodel van Mitsubishi Electric blaast in de koelmodus enkel naar boven. Dit gebeurt omdat frissere lucht ‘zwaarder’ is dan de omgevingslucht. Hierdoor zakt de uitgeblazen lucht en vermengt ze zich met de omgevingslucht. Dankzij de verspreiding van de lucht krijgt u een aangename en efficiënte afkoeling van de ruimte.

Snelle verwarmingsmodus

Door het toestel in verwarmingsmodus te plaatsen, profiteert u van een versnelde opwarming van de ruimte. Bij het opstarten past een Mitsubishi Electric vloerunit past de stand van zijn uitblaaslamellen aan, zodat een gedeelte van de lucht opnieuw opgewarmd kan worden. Dankzij deze unieke functie bereikt de uitgeblazen lucht sneller een hogere temperatuur, waardoor uw kamer in een minimum aan tijd wordt verwarmd.

Download MFZ-KT productfiche

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem het meest geschikt is voor uw woning?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

  Max bestandsgrootte: 10MB

  Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc

  MFZ KJ – Hyper Heating vloerunit

  Mitsubishi Electric brengt ook een vloerunit met Hyper Heating technologie op de markt. Deze vloerunit maakt gebruik van een warmtepomp met Hyper Heating technologie.

  Een warmtepomp met Hyper Heating technologie biedt enkele interessante voordelen:

  Behoud van vermogen, ook bij lage temperaturen

  Waar een standaard warmtepomp zijn vermogen begint te verliezen wanneer de temperatuur lager wordt dan 7°C, behoudt een warmtepomp met Hyper Heating technologie zijn optimale verwarmingsvermogen tot een temperatuur van -15°C.

  Verbeterde prestaties

  De Hyper Heating technologie maakt gebruik van een kleinere compressor die hetzelfde vermogen levert als de grotere alternatieven. De compressor is krachtiger, wat zich vertaalt in verbeterde prestaties en een verminderd energieverbruik.

  Dankzij de Hyper Heating technologie van Mitsubishi Electric ziet u zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoet.

  Download MFZ-KJ productfiche
  airco vloerunitMitsubishi Electric - Airco wandunit
  airco kanaalunitairco cassette unit