Over Aero Airco

Al ruim 18 jaar verzorgen we de installatie van warmtepompen. Het Mitsubishi Electric Diamond Partner label dragen we dan ook met trots. Kies voor een erkend warmtepomp installateur. Kies voor Aero Airco!

Aero Airco – Mitsubishi Electric Diamond Partner

Het installeren van een warmtepomp is een job die u best overlaat aan een vakman. Aero Airco heeft de afgelopen 18 jaar een heleboel vakkennis opgebouwd en is zonder meer de ideale partner voor de installatie van uw warmtepomp. Aero Airco is ontstaan vanuit L’air et L’eau, een gerenommeerde Wellness winkel te Begijnendijk.

We zijn enorm trots op onze erkenning als ‘Mitsubishi Electric Diamond Partner’. Het ‘Diamond Partnership’ is een keurlabel, toegekend door Mitsubishi Electric, voor installateurs die hun voorkeur geven aan het Mitsubishi Electric-gamma en bovendien op regelmatige basis de opleidingen van Mitsubishi Electric volgen.

We vinden het belangrijk om met onze klanten een langdurige, stabiele relatie op te bouwen waar de kwaliteit van het product en de installatie ervan centraal staan. Alleen zo kunnen we u een warmtepomp van onberispelijke kwaliteit aanbieden.

Mitsubishi Electric Diamond Partnership, uw garantie voor topkwaliteit

Voor u als eindklant betekent het Mitsubishi Electric Diamond Partnership label een onwrikbare kwaliteitsgarantie. U mag erop rekenen dat onze installateurs steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. We zorgen dat de installatie van uw warmtepomp volgens de meest recente installatietechnieken uitgevoerd wordt. Als Mitsubishi Electric Diamond Partner kunnen we u bovendien een garantie van 5 jaar aanbieden op elke warmtepomp.