Airco en warmtepomp installateur in Kampenhout

Bent u op zoek naar een airco of warmtepomp installatie in Kampenhout? Aero is erkend installateur voor airconditioning en warmtepompen in Kampenhout en omstreken.

Professionele airco en warmtepomp installateur in de regio Kampenhout

Zoekt u een professionele airco en warmtepomp installateur in Kampenhout? Dan bent u bij Aero aan het juiste adres! De installatie van uw nieuwe airco is voor onze specialisten een fluitje van een cent.

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor een warmtepomp. Een warmtepomp biedt dan ook interessante voordelen: je kan hem zowel gebruiken als airco en als centrale verwarming, het is de meest efficiënte oplossing en vereist weinig onderhoud. Bovendien is een aangename binnentemperatuur bevorderend voor uw gemoedstoestand en productiviteit.

Ontdek onze airco modellen

Vloerunits

Wandunits

Cassette units

kanaalunitsmenu

Kanaalunits

Airco laten installeren in de regio Kampenhout

Wilt u ook een airco laten installeren, dan schakelt u best een vakman in. Aero is gespecialiseerd installateur voor airco  in Kampenhout en omstreken. Vanaf de aankoop tot de installatie en nazorg van uw nieuwe airco kan u op ons deskundig advies en onze persoonlijke service rekenen.

Zowel particulieren als bedrijven in Kampenhout kunnen rekenen op Aero voor het installeren van airco- en warmtepomp-systemen in woningen en bedrijfsgebouwen.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem het meest geschikt is voor uw woning?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

  Bestand toevoegen
  Max bestandsgrootte: 10MB
  Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc

  Warmtepomp installeren bij renovatie of nieuwbouw in Kampenhout

  Is uw oude verwarmingssysteem aan vernieuwing toe? Dan is een warmtepomp laten installeren een slim idee. Zo voldoet uw nieuwe verwarming meteen aan alle eisen van vandaag en morgen.

  Ook in een nieuwbouwwoning laat u best een warmtepomp installeren. De energie-eisen worden alleen maar strenger en met een warmtepomp zit u voor lange tijd goed. Bovendien bent u dan niet meer afhankelijk van gas en heeft u meteen een duurzame verwarming én verkoeling in huis. Uw portemonnee zal u dankbaar zijn.

  Aero is erkend installateur voor warmtepompen in Kampenhout. Voor het plaatsen van warmtepompen bij renovaties en nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

  Aero – Erkend warmtepomp en airco installateur voor de regio Kampenhout

  • Zaakvoerder die zelf de offertes en plaatsingen uitvoert
  • +20 jaar ervaring
  • Vele referenties
  • Correcte afspraken
  • Esthetische en propere oplevering

  Geniet op elk moment van de dag van een aangename temperatuur thuis of op kantoor dankzij een warmtepomp/airco installatie van Aero, erkend installateur voor airconditioning en warmtepompen in Kampenhout en omstreken.

  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.