Contacteer Aero

Wilt u weten wat de meest efficiënte oplossing is voor uw specifieke situatie? Samen bekijken we welke warmtepomp en binnenunits precies aansluiten bij uw eisen en uiteraard uw budget. Ben u op zoek naar een ervaren installateur om uw warmtepomp te plaatsen en te installeren? Of wilt u een professioneel onderhoud laten uitvoeren? Op Aero kan u rekenen!

  AERO BV

  Rijmenamseweg 151
  2820 Bonheiden

  0475 651 508
  info@aero-airco.be

  BE0742684953

  Waarom Aero steeds de beste keuze is?

  • Zaakvoerder die zelf de offertes en plaatsingen uitvoert.
  • +20 jaar ervaring
  • Vele referenties
  • Hoofdverdeler Mitsubishi Electric
  • Correcte afspraken
  • Esthetische en propere oplevering

  • Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Filip. Kwam snel langs op onze vraag en luistert naar wensen en verwachtingen, denkt mee en geeft een aantal opties en raad zonder opdringerig te zijn.. Als alles in detail is toegelicht en beslist maakt hij dadelijk de offerte op. De uitgevoerde werken waren top en vakkundig. Filip en zijn medewerker doen alle moeite om de aansluitingen zo discreet mogelijk te maken. Filip is een aangename en fijne mens een aanrader om mee in zee te gaan. Patrick Debièvre, werken uitgevoerd op 17/12/2021..

   thumb Patricia Dekeyser
   29 december 2021
  • Aero is zeer professioneel en responsief. Het was heel vlot om een afspraak te maken, ze komen ter plaatse kijken en geven je professioneel advies op maat. De opvolging gebeurt snel en efficiënt. De installatie zelf was zeer snel en kwalitatief uitgevoerd. Voor de beste oplossing op maat kan ik Aero zeker aanraden!

   thumb Chaim Van den Berghe
   22 maart 2022
  • We zaten met een condensatieprobleem op de bovenverdieping van onze woning, we contacteerden Filip en hij raadde ons een aircosysteem aan omdat de ventilatie die er stond op onze bovenverdieping niet voldeed om het vocht aan de lucht te onttrekken. Na een zeer snelle en professionele installatie door deze vakmensen zijn we van ons condensatieprobleem verlost! Deze firma is een aanrader!!!! Wij zijn heel blij met onze airco installatie. Dank je wel Filip voor je geweldige hulp en service!Service: Install AC

   thumb DeeJay Incubus
   12 oktober 2021
  • Snelle en zeer vriendelijke service Top !!!Service: Repair ducts & vents

   thumb E VdM
   12 oktober 2021

  • Snelle en zeer vriendelijke service
   Top !!!

   thumb E VdM
   29 oktober 2021
  • Heel blij met de installatie, die professioneel en volgens afspraken op tijd werd uitgevoerd. Alles is netjes afgewerkt, en mooi opgeruimd voor vertrek. De gebruiksaanwijzing wordt helemaal toegelicht. Dit is ook de reden waarom Aero&Airco een installatie mocht vlotooien bij mijn mama en schoonouders. Ik kan hen alleen maar aanraden !!!Service: Install AC

   thumb patrick vandevyvere
   12 oktober 2021
  • Dankjewel voor de fijne samenwerking. Prijs kwaliteit is top! (installatie 2 airco's op de slaapkamers) We waarderen enorm de tijd die je vooraf hebt genomen om de installatie helemaal naar onze wens uit te voeren. Super! Filip je bent een fijne mens met oog en oor voor je klanten! We zeggen het voort ! ;)Service: Install AC

   thumb Sabine Van Den Broeck
   9 december 2020

  • Heel blij met de installatie, die professioneel en volgens afspraken op tijd werd uitgevoerd. Alles is netjes afgewerkt, en mooi opgeruimd voor vertrek. De gebruiksaanwijzing wordt helemaal toegelicht. Dit is ook de reden waarom Aero&Airco een installatie mocht vlotooien bij mijn mama en schoonouders. Ik kan hen alleen maar aanraden !!!

   thumb patrick vandevyvere
   29 oktober 2021

  • Aero/Airco heeft ons ondertussen al voor 2 woningen voorzien van een lucht-lucht verwarmings- en airco systeem. In zijn gamma geven ze de scherpste prijs en de installatie verliep telkens zeer vlot en professioneel. De dienst na verkoop is subliem. De eigenaar installeert nog steeds zelf dus is met 'hart en ziel' bij zijn bedrijf betrokken. We hebben hen enkel nog maar nodig gehad voor het jaarlijks onderhoud en een aantal praktische vragen maar de responstijd kan niet anders dan 'zeer snel' worden genoemd.

   thumb Barbara Boven
   29 oktober 2021

  • Dankjewel voor de fijne samenwerking. Prijs kwaliteit is top! (installatie 2 airco's op de slaapkamers) We waarderen enorm de tijd die je vooraf hebt genomen om de installatie helemaal naar onze wens uit te voeren. Super! Filip je bent een fijne mens met oog en oor voor je klanten! We zeggen het voort ! ;)

   thumb Sabine Van Den Broeck
   29 maart 2021