Contacteer Aero

Wilt u weten wat de meest efficiënte oplossing is voor uw specifieke situatie? Samen bekijken we welke warmtepomp en binnenunits precies aansluiten bij uw eisen en uiteraard uw budget. Ben u op zoek naar een ervaren installateur om uw warmtepomp te plaatsen en te installeren? Of wilt u een professioneel onderhoud laten uitvoeren? Op Aero kan u rekenen!

  AERO BV

  Rijmenamseweg 151
  2820 Bonheiden

  0475 651 508
  info@aero-airco.be

  BE0742684953

  Waarom Aero steeds de beste keuze is?

  • Zaakvoerder die zelf de offertes en plaatsingen uitvoert.
  • +20 jaar ervaring
  • Vele referenties
  • Hoofdverdeler Mitsubishi Electric
  • Correcte afspraken
  • Esthetische en propere oplevering
  • Zeer tevreden van zowel de communicatie als de plaatsing zelf. Filip is steeds vlot bereikbaar, zelfs 's avonds en in de weekends was er snel antwoord op mails. Ook na meermaals van idee te veranderen en nieuwe offertes te vragen werd er steeds snel en behulpzaam gereageerd. Na akkoord over de offerte werden de 2 buiten -en 5 binnenunits reeds na een paar weken geïnstalleerd. Ook tijdens de installatie was er steeds tijd voor vragen en/of overleg.

   thumb Ward Janssens
   8 januari 2023
  • Wij willen u en uw team graag bedanken voor het geleverde werk. We gaan winter en zomer met volle teugen genieten van de verwarming en airco die jullie installeerden. Waarom kiezen voor Aero : -Prijs -kwaliteit is top. -Uitvoering en installatie is top. -Professioneel! -Opvolging snel en efficient. -Duidelijk en gerichte communicatie. Deze firma is een aanrader. Filip de zaakvoerder geeft je van dag één een goed gevoel.

   thumb Marc Geens
   17 december 2022
  • Aanrader, prijs/kwaliteit en top service. Professionele aanpak van begin tot einde. Filip en zijn collega gaan heel proper en punctueel te werk voor een vlotte, feilloze installatie. Propere en kwaliteitsvolle materialen voor montageafwerking aan uw buitengevel naar de buitenunit. Wij kunnen Aero zeker aanraden voor uw airco installatie.

   thumb Glenn Mattys
   2 november 2022
  • Zeer tevreden, van bij de offerte tot de installatie. Filip is een op en top professioneel die klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Hij en zijn collega leveren uitstekend werk. De installatie bij ons was zeker niet eenvoudig maar alles is prima verlopen. De geplaatste referenties hadden bij ons de doorslag gegeven om dit bedrijf te contacteren. Een plaatsbezoek volgde snel, wij hadden hier onmiddellijk een goed gevoel bij. Aero is echt een aanrader.

   thumb Leo Cuypers
   20 oktober 2022
  • Na het eerste (online) contact meteen een erg goed gevoel overgehouden aan de communicatie. Binnen de week stond de zaakvoerder bij ons om de specifieke situatie te bekijken; altijd fijn als je weet dat ze persoonlijk betrokken zijn. Ondanks de drukte, werd er beloofd de airco-installatie nog in augustus te plaatsen en zo geschiedde. De zaakvoerder was zelf ter plaatse - samen met een collega - om alles correct te installeren. Kwaliteitsvol materiaal is één ding, maar een vriendelijke en bekwame zakenman is eveneens onmisbaar. Extra vermelding waard: er werd nergens naartoe gegaan zonder stofzuiger, waardoor ons huis er na installatie even ordelijk uitzag als ervoor. Top-ervaring en bovendien ook al veel plezier gehad van de gekoelde ruimtes. Bedankt.

   thumb Nick Maex
   20 september 2022
  • Snel plaatsbezoek en ook meteen duidelijke offerte. Stipt op tijd ter plaatste op de dag van installatie, toen ik terug thuiskwam was alles perfect geïnstalleerd en keurig opgekuist. Ik zou aero alvast aanbevelen aan iedereen die airco en warmtepompen wilt laten installeren.

   thumb ShaniVl
   6 september 2022
  • Een vriendelijk team, snelle plaatsing, goede service en proper werk, heel professioneel.

   thumb V. D.
   22 maart 2022
  • Aero is zeer professioneel en responsief. Het was heel vlot om een afspraak te maken, ze komen ter plaatse kijken en geven je professioneel advies op maat. De opvolging gebeurt snel en efficiënt. De installatie zelf was zeer snel en kwalitatief uitgevoerd. Voor de beste oplossing op maat kan ik Aero zeker aanraden!

   thumb Chaim Van den Berghe
   22 maart 2022

  • Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Filip. Kwam snel langs op onze vraag en luistert naar wensen en verwachtingen, denkt mee en geeft een aantal opties en raad zonder opdringerig te zijn.. Als alles in detail is toegelicht en beslist maakt hij dadelijk de offerte op. De uitgevoerde werken waren top en vakkundig. Filip en zijn medewerker doen alle moeite om de aansluitingen zo discreet mogelijk te maken. Filip is een aangename en fijne mens een aanrader om mee in zee te gaan. Patrick Debièvre, werken uitgevoerd op 17/12/2021..

   thumb Patricia Dekeyser
   29 december 2021

  • Zeer tevreden van onze nieuwe lucht/lucht warmtepompen en van de service van Aero airco. De zaakvoerder komt zelf de units mee installeren en staat garant voor kwaliteit. Ook de duidelijke en vriendelijke communicatie is top. Bedankt, Filip!

   thumb Bram Fauconnier
   29 oktober 2021