airco

Wilt u een airco laten plaatsen? Reken op Aero!

Aero: uw airco installateur

Airco laten plaatsen? Dat is een heel slimme zet. Met één intelligent toestel geniet u tijdens de zomer van heerlijke verkoeling en tijdens de winter van aangename verwarming. Hoofd- of bijverwarming? Alles is mogelijk!
Onze installateurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Voordelen van een airco installatie

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem u het best kiest? Vul gerust uw gegevens in. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

  Bestand toevoegen
  Max bestandsgrootte: 10MB
  Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc

  Single-split of Multi-split airco?

  Een single-split airco bestaat uit één buitenunit en één binnenunit. Dit systeem is perfect wanneer u slechts één ruimte wilt verkoelen en verwarmen. U kan uiteraard opteren om meerdere buitenunits te plaatsen, maar in de meeste gevallen is een multi-split airco de betere optie. Bij een multi-split systeem heeft u de mogelijkheid om meerder binnenunits aan te sturen met één enkele buitenunit. Het grote voordeel bij deze installatie is dat u de temperatuur regelt per ruimte. De installatie van een multi-split airco is vaak complexer, wat natuurlijk de uiteindelijke kostprijs beïnvloedt.

  Uitgebreid aanbod voor de binnenunits

  Voor de binnenunits heeft u de keuze uit verschillende modellen. Elk met zijn specifieke voordelen. Mitsubishi Electric heeft een zeer uitgebreid aanbod voor de binnenunits.

  Vloerunits

  Wandunits

  Cassette units

  kanaalunitsmenu

  Kanaalunits

  Reken op Aero voor de installatie van uw airco

  Reken op onze vakmannen voor een airco installatie volgens de regels van de kunst. Aero is een erkend installateur met meer dan 20 jaar ervaring. We zweren bij de kwalitatieve airco systemen van Mitsubishi Electric die specifiek voor het West-Europese klimaat ontwikkeld werden en daarom uitstekend beantwoorden aan uw behoeften.

  Airco met buitenunit: verwarming en koeling in één

  Onze specialisatie ligt in airco’s met buitenunit. Dat is eigenlijk een warmtepomp type lucht/lucht. De airco installaties van Mitsubishi Electric zijn de ideale oplossing om uw woning te verkoelen én kunnen zelfs dienen als verwarming.

  Hoeveel kost een airco?

  De prijs van een split airco systeem is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het vermogen, het type binnenunit (vloer-, wand-, cassette- of kanaalunit) en de gewenste functionaliteiten. Het spreekt voor zich dat de totale prijs hoger wordt als u meerdere binnenunits laat installeren.

  We plaatsen nieuwe airco systemen vanaf €1800. Houdt er wel rekening mee dat de gekozen configuratie en eventuele extra functionaliteiten de totale kostprijs zullen beïnvloeden. Contacteer ons voor een richtprijs voor de installatie van uw nieuwe airco.

  mitsubishi electric - MSZ-LN

  Premies voor airco

  De Vlaamse Overheid biedt een heleboel interessante premies voor renovaties. Ook wanneer u een airco systeem of warmtepomp laat installeren kan u beroep doen op MijnVerbouwPremie of MijnVerbouwLening.

  Op de website premiezoeker.be heeft de Vlaamse Overheid alle mogelijke premies gebundeld in een handig overzicht. Als u dat wilt kan u ook binnenspringen bij uw lokale energiehuis. Of u contacteert ons natuurlijk. We helpen u met plezier verder.

  Is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan geniet u voor een warmtepomp lucht/lucht installatie van een btw-verlaging. U betaalt maar 6% btw in plaats van 21% op een door een erkend installateur geplaatste installatie.

  Airco laten installeren, waar moet u op letten?

  Bent u overtuigd van de voordelen van een airco systeem? Laat u dan voor, tijdens en na de installatie bijstaan door een erkend airco installateur, zoals Aero. Zo vermijdt u vervelende situaties. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bieden wij u steeds de beste service aan.

  Hulp nodig bij het kiezen van het meest geschikte airco systeem? Onze professionals helpen u met plezier om het juiste toestel voor uw specifieke situatie te kiezen.

  Airco laten onderhouden

  Om de levensduur van uw airco installatie te optimaliseren, is het belangrijk om uw airco op tijd te laten onderhouden. In sommige gevallen is dit zelfs wettelijk verplicht. Wij raden u aan, zelfs als het niet verplicht is, uw airco installatie jaarlijks te laten onderhouden.

  Wanneer is het tijd om mijn airco te laten onderhouden?

  Enkele belangrijke symptomen van een airco die een onderhoudsbeurt nodig heeft:

  • Als uw airco installatie meer lawaai maakt dan gewoonlijk, dan zijn de filters waarschijnlijk verstopt
  • Als de airco er langer over doet om uw ruimte af te koelen, is het koelvloeistofpeil mogelijk te laag
  • Als u merkt dat het verbruik van uw airco stijgt

  Airco onderhoud: wat kan u zelf doen?

  Het is perfect mogelijk om uw binnenunits gedeeltelijk zelf te onderhouden. Denk aan het stofvrij houden van de filters om te voorkomen dat het stof door heel uw ruimte geblazen wordt. Bij uw buitenunit doet u al veel door simpelweg het vuil te verwijderen. Wees wel voorzichtig: de buitenunit staat vaak op een niet al te toegankelijke plaats. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen.

  airco cassette unit

  Contacteer ons

  Wilt u weten welk airco systeem u het best kiest? Vul gerust uw gegevens in. Wij contacteren u zo snel mogelijk!

  Deze tevreden klanten gingen u voor

  Als u op zoek bent naar een ervaren installateur om uw warmtepomp of airco te installeren, bent u bij Aero steeds aan het juiste adres. Onze +20 jaar ervaring is uw garantie voor een installatei van topkwailiteit. U kan op ons rekenen in Aarschot, Aartselaar, Begijnendijk, Boom, Boortmeerbeek, Duffel, Edegem, Haacht, Heist-op-den-Berg, Herselt, Hulshout, Kampenhout, Kapelle-op-den-bos, Keerbergen, Kontich, Leuven, Lier, Mechelen, Nijlen, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Rotselaar, Rumst, Tremelo en Zemst.