Mitsubishi Electric Airco – wandunits

Voor een airco wandunit van Mitsubishi Electric bent u bij Aero Airco steeds aan het juiste adres. Een warmtepomp type lucht lucht in combinatie met een wandmodel is de oplossing voor een optimaal binnenklimaat op maat van uw interieur. Bekijk de mogelijkheden.

MSZ-LN – Diamond wandunit van Mitsubishi Electric

Double flap technologie

De tweevoudige uitblaas-lamellen van de Mitsubishi Diamond wandunits sturen verschillende luchtstromen aan, in twee richtingen. Iedere uitblaas werkt afzonderlijk wat een betere verspreiding van de lucht mogelijk maakt of waardoor u met één airco wandunit twee verschillende zones kan opwarmen.

3D i-See Sensor

De 3D i-See Sensor detecteert de aanwezigheid van personen en registreert hun precieze locatie binnen de ruimte. U heeft de mogelijkheid om de uitblaaslucht van het airco wandmodel af te stemmen op uw noden.

 •  Directe uitblaaslucht, waarbij het toestel zich rechtstreeks op de persoon richt.
 •  Indirecte uitblaaslucht, waarbij de persoon zelf vermeden wordt.

Plasma Quad Plus filter

De Plasma Quad Plus filter werkt als een elektrisch gordijn dat door ontlading bacteriën en virussen in de vervuilde omgevingslucht onschadelijk maakt.

Wanneer het Diamond wandmodel van Mitsubishi Electric personen detecteert, reageert deze unit door de temperatuur naar de basis ingestelde waardes te brengen. Wanneer er niemand gedetecteerd wordt, zal de Diamond wandunit de temperatuur automatisch aanpassen (+/-2°C). Het zal niet verbazen dat u hierdoor serieus kan besparen op uw energiefactuur.

MSZ-EF – Design Wandunits van Mitsubishi Electric

De MSZ-EF wandunits van Mitsubishi Electric passen perfect in elk interieur. Dit airco wandmodel is verkrijgbaar in drie kleuren.

De design airco wandmodellen van Mitsubishi Electric combineren Japanse hoogstaande techniek met de eisen van de Europese markt. Een warmtepomp type lucht lucht gecombineerd met een design airco wandunit zorgt voor een maximum aan plaats- en energiebesparing door de compacte afmetingen, het indrukwekkend lage verbruik en de uitmuntende prestaties.

De Mitsubishi Electric airco wandunit heeft een eenvoudig design en is uitgerust met een intelligente afstandsbediening. Deze wandmodellen zijn uitgerust met een weektimer die het gewenste klimaat opslaat en zo ook energiebesparend werkt.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem u het best kiest? Vul gerust uw gegevens in. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

  Bestand toevoegen
  Max bestandsgrootte: 10MB
  Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc

  MSZ-AY – Luchtzuiverende en muisstille wandunit van Mitsubishi Electric

  De MSZ-AY wandunit van Mitsubishi Electric brengt strak design en innovatieve technologie samen tot een krachtig geheel. Deze compacte wandunit is zowel geschikt voor grote als kleine ruimtes en zorgt voor een gezond en zuiver binnenklimaat.

  Uitstekende luchtzuivering

  De luchtzuiveringstechnologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een schone en veilige luchtkwaliteit:

  • Geïntegreerde V Blocking filter met antivirale werking die 99% van de aangehechte virussen en andere schadelijke stoffen afremt.
  • Innovatieve Dual Barrier Coating die voorkomt dat stof en vettig vuil zich ophopen aan de binnenkant van uw binnenunit. Zo blijft uw airco altijd schoon.
  • Zelfreinigingsmodus die helpt om de binnenunit droog te houden om zo schimmel en geurtjes te voorkomen.

  Stille werking

  Creëer een stille en comfortabele ruimte met de MSZ-AY van Mitsubishi Electric. Met een uiterst stille werking van slechts 18dB(A) (25/35 uitvoering) is de AY-reeks zo stil dat u bijna vergeet dat uw airconditioning aanstaat.
  Activeert u de nachtmodus? Dan schakelt uw toestel over naar de volgende instellingen:

  • De helderheid van het werkingsindicatielampje wordt zwakker.
  • Het piepgeluid wordt uitgeschakeld.
  • Het geluidsniveau buiten verlaagt met 3dB.

  MSZ-AP – Compacte Wandunits van Mitsubishi Electric

  De compacte Mitsubishi Electric airco wandunit is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Deze wandunit voor uw warmtepomp type lucht/lucht kan uitgerust worden met een wifi-adapter. Zo kunt u uw energieverbruik raadplegen via MelCloud.

  Het geluidsniveau van de warmtepomp (de buitenunit) wordt automatisch aangepast door de nieuwe comfortfunctie nachtmodus. Daarnaast wordt de led op de binnenunit gedeactiveerd en wordt de pieptoon van de afstandsbediening gedempt.

  Mitsubishi Electric warmtepompen maken gebruik van de zilverionen-technologie. Hierdoor worden geuren, bacteriën en allergenen effectief uit de kamerlucht gefilterd.

  MSZ-RW – De ultieme wandunit

  Met de MSZ-RW wandunit brengt Mitsubishi Electric de ultieme wandunit op de markt. MSZ-RW wandunits zijn ideaal als hoofdverwarming. Een sterke compressor zorgt voor een maximale verwarmingscapaciteit met de hoogst mogelijke energie-efficiëntie, zelfs bij de meest extreme temperaturen.

  • Hyper Heating technologie
   Constant verwarmingsvermogen tot een buitentemperatuur van -25°C. Verwarming gegarandeerd tot -30°C.
  • Double Vane functie
   Twee onafhankelijke uitblaaslamellen zorgen voor een bijzonder efficiënte luchtverdeling in de ruimte.
  • Nachtmodus
   Voorzien van een nieuwe comfortfunctie ‘nachtmodus’. Het geluidsniveau van de buitenunit wordt beperkt tot -3dB. De LED op de binnenunit en de bedieningspieptoon worden gedempt voor een perfect nachtrust.
  • Filters
   De MSZ-RW wandunit is uitgerust met een luchtfilter, Plasma Quad Plus filters en een Plasma geurfilter.

  Multisplit buitenunits

  Als u het klimaat in meerdere ruimtes wilt regelen met een Mitsubishi Electric warmtepomp type lucht/lucht, is het multisplit systeem de oplossing bij uitstek. Een multisplit systeem van Mitsubishi Electric combineert een warmtepomp type lucht/lucht met tot 8 binnenunits. Er worden meerdere koelcircuits gecreëerd zodat u steeds iedere binnenunit afzonderlijk aan of uit kan schakelen.

  Multisplit systemen kunnen gebruik maken van zowel wandunits, vloerunits, kanaalunits als cassette units.

  MSZ LN - wandunit
  MSZ LN - wandunit
  MSZ EF - wandunit
  MSZ EF - wandunit