Warmtepomp

Een lucht lucht warmtepomp is de meest efficiënte manier om bij u thuis te verwarmen én te verkoelen.

Warmtepomp type lucht/lucht – een interessante keuze

Investeren in een warmtepomp is geen overbodige luxe. Zeker nu de energieprijzen de pan uit swingen. Ook met het oog op duurzaamheid is een warmtepomp een interessante investering. Omdat de Vlaamse Overheid het gasverbruik wil drukken, werden enkele interessante premies in het leven geroepen. Wanneer u bij u thuis een warmtepomp type lucht/lucht laat installeren, kan u tot 40% recupereren op uw eindfactuur. Op de website van de Vlaamse Overheid kan u hierover alle details nalezen.

Ontdek onze airco modellen

Vloerunits

Wandunits

Cassette units

kanaalunitsmenu

Kanaalunits

De voordelen van een warmtepomp

Een warmtepomp is de ideale oplossing om uw woning te verkoelen én te verwarmen. Onze warmtepompen maken gebruik van moderne klimaattechnieken om een binnenklimaat te creëren dat de natuurlijke omgeving zo dicht mogelijk benadert. Het ingebouwde filtersysteem verwijdert negatieve milieufactoren als stof, pollen en vuil. Wanneer u kiest voor een warmtepomp kan u er zeker van zijn dat de luchtkwaliteit voldoet aan de strengste Europese normen.

Als u kiest voor een warmtepomp zal u al snel merken dat u zich effectief beter voelt. De combinatie van relatieve luchtvochtigheid en temperatuur heeft een grote invloed op ons welzijn. Ons prestatievermogen gaat in sneltempo achteruit wanneer temperatuur boven de 26°C stijgt. Bij een luchtvochtigheid van meer dan 70% zal de gevoelstemperatuur zelfs nog een stuk hoger liggen.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw warmtepomp optimaal functioneert, laat u hem best installeren door een vakman. Aero is een ervaren warmtepomp installateur en beschikt over de nodige certificaten om uw warmtepomp te installeren. Enkel wanneer u rekent op een vakman, bent u gegarandeerd van een warmtepomp van topkwaliteit. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welk airco systeem het meest geschikt is voor uw woning?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo snel mogelijk voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

  Bestand toevoegen
  Max bestandsgrootte: 10MB
  Bestandstype: jpg, gif, png, pdf, doc

  Warmtepomp installateur met 20 jaar ervaring

  We kozen voor de kwalitatieve warmtepompen van Mitsubishi Electric. Mitsubishi Electric ontwikkelt zijn warmtepompen specifiek voor het West-Europese klimaat. Ze kunnen dan ook zonder probleem de gevraagde prestaties leveren. Deze warmtepompen zijn uitgerust met de vooruitstrevende Hyper Heating technologie, waardoor ze een optimaal verwarmingsvermogen blijven houden bij buitentemperaturen die ver onder het vriespunt liggen. Een warmtepomp met Hyper Heating blijft zijn maximale vermogen houden bij temperaturen tot -15°C.

  Aero is de ideale partner voor het installeren van uw warmtepomp. We zijn enorm trots op onze erkenning als Mitsubishi Electric Diamond Partner, een onderscheiding die voorbehouden is aan installateurs die hun voorkeur geven aan de warmtepompen van Mitsubishi Electric en bovendien op regelmatige basis de opleidingen van Mitsubishi Electric volgden. Dankzij deze constante bijscholing kunnen we uw warmtepomp steeds op de meest efficiënte manier installeren en u optimale prestaties garanderen.

  Service is meer dan een woord bij Aero. We vinden het enorm belangrijk om een langdurige, stabiele relatie op te bouwen met onze klanten. We zijn er van overtuigd dat we deze relatie enkel kunnen opbouwen door het leveren van kwalitatieve warmtepompen, gekoppeld aan een professionele installatie. Ook na de installatie kan u uiteraard op ons blijven rekenen om uw warmtepomp in topvorm te houden. Een regelmatig onderhoud kan u op termijn een heleboel kopzorgen besparen.