De voordelen van een warmtepomp installatie

Met een warmtepomp bent u helemaal klaar voor de toekomst. Voor de meest efficiënte werking van uw warmtepomp rekent u voor de installatie op een gecertificeerd installateur. Wilt u graag weten waarom een warmtepomp een interessant alternatief is voor traditionele verwarmingsketels? We zetten de belangrijkste voordelen van een warmtepomp even voor u op rijtje.

  1. Bespaar op uw energiefactuur

   Wanneer u er voor kiest om een warmtepomp te laten installeren, zal u merken dat u een heleboel minder energie gaat verbruiken. Een warmtepomp is een zeer efficiënte manier van verwarmen omdat ze tot 70% van de energie uit de omgeving haalt. Ook voor het verkoelen van een ruimte is een warmtepomp zeer geschikt. Een warmtepomp draait volcontinu waardoor ze precies het gevraagde vermogen (tussen 15 en 100%) levert. Reken voor de installatie van uw warmtepomp op een ervaren installateur. Zo kan u tot 40% besparen op uw energiefactuur.

  2.  Een warmtepomp voor uw specifieke situatie

   We installeren uitsluitend warmtepompen van Mitsubishi Electric. Mitsubishi Electric ontwikkelt zijn buitenunits specifiek voor het West-Europese klimaat, waardoor ze zonder probleem de gevraagde prestaties leveren. Deze warmtepompen garanderen optimale prestaties in alle omstandigheden.
   Ook voor de binnenunits is er keuze te over.

   1. Wandunits

    Speciaal ontwikkeld voor unieke, stijlvolle interieurs. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen

    • Diamond wandunit met ‘Double Flap’ en ‘3D i-See’ technologie
    • Design wandunit, de wandunit die elegantie en kwaliteit uitstraalt
    • Compacte wandunit die naadloos aansluit bij elk interieur
   2. 4-weg cassette units

    Mitsubishi Electric Airco kanaalunitOntwikkeld voor inbouw in een systeemplafond

    • Uiterst geschikt voor gebruik in ruimtes met lage plafondhoogte
    • 6 verschillende uitblaashoeken
    • Optionele 3D i-See sensor
   3. Kanaalunits

    airco kanaalunitDe onzichtbare optie voor een ideaal binnenklimaat

    • Helemaal uit het zicht gemonteerd
    • Luchtroosters en/of luchtkanalen zijn zichtbaar
    • Luchtroosters kunnen geleverd worden in uiteenlopende kleuren en stijlen
  3. Een optimaal binnenklimaat

   zeer belangrijk. Onze warmtepompen maken gebruik van moderne klimaattechnieken om een binnenklimaat te creëren dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van een natuurlijk omgeving. Stof, pollen en vuil worden gefilterd. Zo kunnen we een luchtkwaliteit garanderen die voldoet aan de strengste hygiënische normen. Wanneer u kiest om een warmtepomp te laten installeren, zal u zich niet alleen beter voelen. Het heeft ook nog eens een gunstige invloed op uw gezondheid.

  4. Milieuvriendelijk

   Het installeren van een warmtepomp heeft niet alleen een impact op uw portemonnee. Ook het milieu vaart er wel bij. Een warmtepomp haalt tot 70% van de energie uit de omgeving. Wanneer u kiest voor het het installeren van een warmtepomp zal u tot 60% minder CO uitstoten voor het verwarmen of verkoelen van uw woning. Bovendien heeft een warmtepomp na de installatie slechts een minimum aan onderhoud nodig.

  5. 5 jaar garantie

   We zijn zeer trots op onze erkenning als Mitsubishi Electric Diamond Partner. Als hoofdverdeler voor de Belgische markt van de Mitsubishi Electric warmtepompen zijn we perfect geplaatst om u bij te staan doorheen het volledige project. We bieden professioneel advies, een garantie op een feilloze installatie én maar liefst 5 jaar garantie. Uiteraard kan u ook na de installatie op ons blijven rekenen. Met een correct uitgevoerd periodiek onderhoud houdt u uw warmtepomp in topvorm.

  6. Minimum aan onderhoud

   Wanneer u de installatie van uw warmtepomp aan een vakman overlaat, zal ze voor de rest niet bijster veel onderhoud nodig hebben. Een warmtepomp is dan ook een quasi onderhoudsvrije oplossing. Hoewel warmtepompen een zeer lange levensduur hebben – een warmtepomp gaat makkelijk 20 jaar mee – raden we u aan om een periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Zo houdt u uw warmtepomp in topvorm.

  7. Interessante premies en subsidies

   Als u een warmtepomp laat installeren door een erkend installateur komt u in aanmerking voor enkele interessante premies. Voor gedetailleerde informatie over premies en subsidies kan u een kijkje nemen op deze pagina.

 • Zeer tevreden van zowel de communicatie als de plaatsing zelf. Filip is steeds vlot bereikbaar, zelfs 's avonds en in de weekends was er snel antwoord op mails. Ook na meermaals van idee te veranderen en nieuwe offertes te vragen werd er steeds snel en behulpzaam gereageerd. Na akkoord over de offerte werden de 2 buiten -en 5 binnenunits reeds na een paar weken geïnstalleerd. Ook tijdens de installatie was er steeds tijd voor vragen en/of overleg.

  thumb Ward Janssens
  8 januari 2023
 • Wij willen u en uw team graag bedanken voor het geleverde werk. We gaan winter en zomer met volle teugen genieten van de verwarming en airco die jullie installeerden. Waarom kiezen voor Aero : -Prijs -kwaliteit is top. -Uitvoering en installatie is top. -Professioneel! -Opvolging snel en efficient. -Duidelijk en gerichte communicatie. Deze firma is een aanrader. Filip de zaakvoerder geeft je van dag één een goed gevoel.

  thumb Marc Geens
  17 december 2022
 • Aanrader, prijs/kwaliteit en top service. Professionele aanpak van begin tot einde. Filip en zijn collega gaan heel proper en punctueel te werk voor een vlotte, feilloze installatie. Propere en kwaliteitsvolle materialen voor montageafwerking aan uw buitengevel naar de buitenunit. Wij kunnen Aero zeker aanraden voor uw airco installatie.

  thumb Glenn Mattys
  2 november 2022
 • Zeer tevreden, van bij de offerte tot de installatie. Filip is een op en top professioneel die klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Hij en zijn collega leveren uitstekend werk. De installatie bij ons was zeker niet eenvoudig maar alles is prima verlopen. De geplaatste referenties hadden bij ons de doorslag gegeven om dit bedrijf te contacteren. Een plaatsbezoek volgde snel, wij hadden hier onmiddellijk een goed gevoel bij. Aero is echt een aanrader.

  thumb Leo Cuypers
  20 oktober 2022
 • Na het eerste (online) contact meteen een erg goed gevoel overgehouden aan de communicatie. Binnen de week stond de zaakvoerder bij ons om de specifieke situatie te bekijken; altijd fijn als je weet dat ze persoonlijk betrokken zijn. Ondanks de drukte, werd er beloofd de airco-installatie nog in augustus te plaatsen en zo geschiedde. De zaakvoerder was zelf ter plaatse - samen met een collega - om alles correct te installeren. Kwaliteitsvol materiaal is één ding, maar een vriendelijke en bekwame zakenman is eveneens onmisbaar. Extra vermelding waard: er werd nergens naartoe gegaan zonder stofzuiger, waardoor ons huis er na installatie even ordelijk uitzag als ervoor. Top-ervaring en bovendien ook al veel plezier gehad van de gekoelde ruimtes. Bedankt.

  thumb Nick Maex
  20 september 2022
 • Snel plaatsbezoek en ook meteen duidelijke offerte. Stipt op tijd ter plaatste op de dag van installatie, toen ik terug thuiskwam was alles perfect geïnstalleerd en keurig opgekuist. Ik zou aero alvast aanbevelen aan iedereen die airco en warmtepompen wilt laten installeren.

  thumb ShaniVl
  6 september 2022
 • Een vriendelijk team, snelle plaatsing, goede service en proper werk, heel professioneel.

  thumb V. D.
  22 maart 2022
 • Aero is zeer professioneel en responsief. Het was heel vlot om een afspraak te maken, ze komen ter plaatse kijken en geven je professioneel advies op maat. De opvolging gebeurt snel en efficiënt. De installatie zelf was zeer snel en kwalitatief uitgevoerd. Voor de beste oplossing op maat kan ik Aero zeker aanraden!

  thumb Chaim Van den Berghe
  22 maart 2022

 • Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Filip. Kwam snel langs op onze vraag en luistert naar wensen en verwachtingen, denkt mee en geeft een aantal opties en raad zonder opdringerig te zijn.. Als alles in detail is toegelicht en beslist maakt hij dadelijk de offerte op. De uitgevoerde werken waren top en vakkundig. Filip en zijn medewerker doen alle moeite om de aansluitingen zo discreet mogelijk te maken. Filip is een aangename en fijne mens een aanrader om mee in zee te gaan. Patrick Debièvre, werken uitgevoerd op 17/12/2021..

  thumb Patricia Dekeyser
  29 december 2021

 • Zeer tevreden van onze nieuwe lucht/lucht warmtepompen en van de service van Aero airco. De zaakvoerder komt zelf de units mee installeren en staat garant voor kwaliteit. Ook de duidelijke en vriendelijke communicatie is top. Bedankt, Filip!

  thumb Bram Fauconnier
  29 oktober 2021

Wilt u ook besparen op uw energie factuur?

Contacteer ons. Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte warmtepomp oplossing voor uw specifieke situatie.