De voordelen van een warmtepomp installatie

Met een warmtepomp bent u helemaal klaar voor de toekomst. Voor de meest efficiënte werking van uw warmtepomp rekent u voor de installatie op een gecertificeerd installateur. Wilt u graag weten waarom een warmtepomp een interessant alternatief is voor traditionele verwarmingsketels? We zetten de belangrijkste voordelen van een warmtepomp even voor u op rijtje.

  1. Bespaar op uw energiefactuur

   Wanneer u er voor kiest om een warmtepomp te laten installeren, zal u merken dat u een heleboel minder energie gaat verbruiken. Een warmtepomp is een zeer efficiënte manier van verwarmen omdat ze tot 70% van de energie uit de omgeving haalt. Ook voor het verkoelen van een ruimte is een warmtepomp zeer geschikt. Een warmtepomp draait volcontinu waardoor ze precies het gevraagde vermogen (tussen 15 en 100%) levert. Reken voor de installatie van uw warmtepomp op een ervaren installateur. Zo kan u tot 40% besparen op uw energiefactuur.

  2.  Een warmtepomp voor uw specifieke situatie

   We installeren uitsluitend warmtepompen van Mitsubishi Electric. Mitsubishi Electric ontwikkelt zijn buitenunits specifiek voor het West-Europese klimaat, waardoor ze zonder probleem de gevraagde prestaties leveren. Deze warmtepompen garanderen optimale prestaties in alle omstandigheden.
   Ook voor de binnenunits is er keuze te over.

   1. Wandunits

    Speciaal ontwikkeld voor unieke, stijlvolle interieurs. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen

    • Diamond wandunit met ‘Double Flap’ en ‘3D i-See’ technologie
    • Design wandunit, de wandunit die elegantie en kwaliteit uitstraalt
    • Compacte wandunit die naadloos aansluit bij elk interieur
   2. 4-weg cassette units

    Mitsubishi Electric Airco kanaalunitOntwikkeld voor inbouw in een systeemplafond

    • Uiterst geschikt voor gebruik in ruimtes met lage plafondhoogte
    • 6 verschillende uitblaashoeken
    • Optionele 3D i-See sensor
   3. Kanaalunits

    airco kanaalunitDe onzichtbare optie voor een ideaal binnenklimaat

    • Helemaal uit het zicht gemonteerd
    • Luchtroosters en/of luchtkanalen zijn zichtbaar
    • Luchtroosters kunnen geleverd worden in uiteenlopende kleuren en stijlen
  3. Een optimaal binnenklimaat

   zeer belangrijk. Onze warmtepompen maken gebruik van moderne klimaattechnieken om een binnenklimaat te creëren dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van een natuurlijk omgeving. Stof, pollen en vuil worden gefilterd. Zo kunnen we een luchtkwaliteit garanderen die voldoet aan de strengste hygiënische normen. Wanneer u kiest om een warmtepomp te laten installeren, zal u zich niet alleen beter voelen. Het heeft ook nog eens een gunstige invloed op uw gezondheid.

  4. Milieuvriendelijk

   Het installeren van een warmtepomp heeft niet alleen een impact op uw portemonnee. Ook het milieu vaart er wel bij. Een warmtepomp haalt tot 70% van de energie uit de omgeving. Wanneer u kiest voor het het installeren van een warmtepomp zal u tot 60% minder CO uitstoten voor het verwarmen of verkoelen van uw woning. Bovendien heeft een warmtepomp na de installatie slechts een minimum aan onderhoud nodig.

  5. 5 jaar garantie

   We zijn zeer trots op onze erkenning als Mitsubishi Electric Diamond Partner. Als hoofdverdeler voor de Belgische markt van de Mitsubishi Electric warmtepompen zijn we perfect geplaatst om u bij te staan doorheen het volledige project. We bieden professioneel advies, een garantie op een feilloze installatie én maar liefst 5 jaar garantie. Uiteraard kan u ook na de installatie op ons blijven rekenen. Met een correct uitgevoerd periodiek onderhoud houdt u uw warmtepomp in topvorm.

  6. Minimum aan onderhoud

   Wanneer u de installatie van uw warmtepomp aan een vakman overlaat, zal ze voor de rest niet bijster veel onderhoud nodig hebben. Een warmtepomp is dan ook een quasi onderhoudsvrije oplossing. Hoewel warmtepompen een zeer lange levensduur hebben – een warmtepomp gaat makkelijk 20 jaar mee – raden we u aan om een periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Zo houdt u uw warmtepomp in topvorm.

  7. Interessante premies en subsidies

   Als u een warmtepomp laat installeren door een erkend installateur komt u in aanmerking voor enkele interessante premies. Voor gedetailleerde informatie over premies en subsidies kan u een kijkje nemen op deze pagina.

 • Een vriendelijk team, snelle plaatsing, goede service en proper werk, heel professioneel.

  thumb V. D.
  22 maart 2022
 • Aero/Airco heeft ons ondertussen al voor 2 woningen voorzien van een lucht-lucht verwarmings- en airco systeem. In zijn gamma geven ze de scherpste prijs en de installatie verliep telkens zeer vlot en professioneel. De dienst na verkoop is subliem. De eigenaar installeert nog steeds zelf dus is met 'hart en ziel' bij zijn bedrijf betrokken. We hebben hen enkel nog maar nodig gehad voor het jaarlijks onderhoud en een aantal praktische vragen maar de responstijd kan niet anders dan 'zeer snel' worden genoemd.Services: Install heating system , AC maintenance , Install AC , Heating maintenance

  thumb Barbara Boven
  12 oktober 2021
 • Heel blij met de installatie, die professioneel en volgens afspraken op tijd werd uitgevoerd. Alles is netjes afgewerkt, en mooi opgeruimd voor vertrek. De gebruiksaanwijzing wordt helemaal toegelicht. Dit is ook de reden waarom Aero&Airco een installatie mocht vlotooien bij mijn mama en schoonouders. Ik kan hen alleen maar aanraden !!!Service: Install AC

  thumb patrick vandevyvere
  12 oktober 2021

 • Aero/Airco heeft ons ondertussen al voor 2 woningen voorzien van een lucht-lucht verwarmings- en airco systeem. In zijn gamma geven ze de scherpste prijs en de installatie verliep telkens zeer vlot en professioneel. De dienst na verkoop is subliem. De eigenaar installeert nog steeds zelf dus is met 'hart en ziel' bij zijn bedrijf betrokken. We hebben hen enkel nog maar nodig gehad voor het jaarlijks onderhoud en een aantal praktische vragen maar de responstijd kan niet anders dan 'zeer snel' worden genoemd.

  thumb Barbara Boven
  29 oktober 2021
 • Snelle en zeer vriendelijke service Top !!!Service: Repair ducts & vents

  thumb E VdM
  12 oktober 2021

 • Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Filip. Kwam snel langs op onze vraag en luistert naar wensen en verwachtingen, denkt mee en geeft een aantal opties en raad zonder opdringerig te zijn.. Als alles in detail is toegelicht en beslist maakt hij dadelijk de offerte op. De uitgevoerde werken waren top en vakkundig. Filip en zijn medewerker doen alle moeite om de aansluitingen zo discreet mogelijk te maken. Filip is een aangename en fijne mens een aanrader om mee in zee te gaan. Patrick Debièvre, werken uitgevoerd op 17/12/2021..

  thumb Patricia Dekeyser
  29 december 2021
 • Aero is zeer professioneel en responsief. Het was heel vlot om een afspraak te maken, ze komen ter plaatse kijken en geven je professioneel advies op maat. De opvolging gebeurt snel en efficiënt. De installatie zelf was zeer snel en kwalitatief uitgevoerd. Voor de beste oplossing op maat kan ik Aero zeker aanraden!

  thumb Chaim Van den Berghe
  22 maart 2022

 • Snelle en zeer vriendelijke service
  Top !!!

  thumb E VdM
  29 oktober 2021

 • We zaten met een condensatieprobleem op de bovenverdieping van onze woning, we contacteerden Filip en hij raadde ons een aircosysteem aan omdat de ventilatie die er stond op onze bovenverdieping niet voldeed om het vocht aan de lucht te onttrekken.
  Na een zeer snelle en professionele installatie door deze vakmensen zijn we van ons condensatieprobleem verlost!
  Deze firma is een aanrader!!!!
  Wij zijn heel blij met onze airco installatie.
  Dank je wel Filip voor je geweldige hulp en service!

  thumb DeeJay Incubus
  29 oktober 2021

 • Zeer tevreden van onze nieuwe lucht/lucht warmtepompen en van de service van Aero airco. De zaakvoerder komt zelf de units mee installeren en staat garant voor kwaliteit. Ook de duidelijke en vriendelijke communicatie is top. Bedankt, Filip!

  thumb Bram Fauconnier
  29 oktober 2021

Wilt u ook besparen op uw energie factuur?

Contacteer ons. Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte warmtepomp oplossing voor uw specifieke situatie.