Warmtepomp voor op kantoor

Waarom een lucht-lucht warmtepomp op kantoor?

Het grootste voordeel van een lucht-lucht warmtepomp is de dubbele functie van het toestel. In de hete zomermaanden zorgt de warmtepomp voor heerlijke verkoeling. Tijdens de koude wintermaanden blaast de binnenunit comfortabele warmte binnen. Zo genieten u en uw werknemers altijd van een comfortabel binnenklimaat op kantoor.

Een warmtepomp op kantoor laten installeren? Contacteer ons gerust voor een gratis plaatsbezoek!

Voordelen van een warmtepomp op kantoor

  • Energiezuinig: Lucht-lucht warmtepompen zijn enorm energie-efficiënt. Hierdoor geniet u van een lagere energiefactuur. Zo heeft u meer budget over om uw werknemers in de watten te leggen.
  • Snel en krachtig: Staat de zon op het raam waardoor uw kantoor snel opwarmt? Met één druk op de knop geniet u onmiddellijk van verkoeling. Zo werkt uw team comfortabel en vol concentratie verder.
  • Één buitenunit: Wilt u uw vergaderzaal, receptie, en keuken ook voorzien van meer comfort? Op één buitenunit sluit u tot 5 binnenunits aan. Dit is wel afhankelijk van de gekozen toestellen.

Welke warmtepomp kies ik voor op kantoor?

De oplossingen van Mitsubishi Electric bieden u een absoluut comfort van ‘s morgens tot ‘s avonds. Het hele jaar door. De lucht-lucht warmtepompen zijn uiterst compact en geruisloos, zodat ze op een heel natuurlijke wijze in uw werkruimte worden geïntegreerd.

In het belang van de gezondheid van uw team zijn bepaalde units uitgerust met geurverdrijvende en zuiverende filters. De uitgeblazen lucht is vrijgemaakt van stof, allergene deeltjes en slechte geuren.

Vloerunits

Wandunits

Cassette units

kanaalunitsmenu

Kanaalunits

Hoeveel kost een lucht-lucht warmtepomp voor op kantoor?

De kostprijs van een lucht-lucht warmtepomp schommelt tussen de 4000 en 9000 euro, inclusief plaatsing. De exacte kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal binnenunits, de soort warmtepomp en de leeftijd van uw kantoorgebouw. Kantoorgebouwen ouder dan 10 jaar genieten namelijk van een verminderd btw-percentage van 6% i.p.v. 21%.

Warmtepomp laten installeren op kantoor, waar moet u op letten?

Bent u overtuigd van de voordelen van een lucht-lucht warmtepomp op kantoor? Laat u dan voor, tijdens en na de installatie bijstaan door een erkend warmtepomp installateur, zoals Aero. Zo rekent u op vakmanschap. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bieden wij u steeds de beste service aan.

Hulp nodig bij het kiezen van het meest geschikte lucht-lucht systeem? Onze professionals helpen u met plezier om het juiste toestel voor uw specifieke situatie te kiezen.

Warmtepomp laten installeren op kantoor door erkende installateur

Aero: uw warmtepomp installateur met 20 jaar ervaring

We kozen ervoor om enkel de uiterst kwalitatieve warmtepompen van Mitsubishi Electric te verdelen. Zij ontwikkelden warmtepompen specifiek voor ons West-Europese klimaat. Zonder probleem leveren ze de gevraagde prestaties. Elke dag opnieuw. Deze lucht-lucht warmtepompen zijn uitgerust met de vooruitstrevende Hyper Heating technologie. Zo blijven ze hun optimaal verwarmingsvermogen behouden, zelfs bij temperaturen die ver onder het vriespunt liggen.

Als erkende Mitsubishi partner zijn we dan ook de ideale match voor het installeren van uw warmtepomp op kantoor. Dankzij opleidingen en constante bijscholingen installeren wij uw warmtepomp steeds op de meest efficiënte manier en garanderen we optimale prestaties.

Service is meer dan een woord bij Aero. We vinden het enorm belangrijk om een langdurige, stabiele relatie op te bouwen met onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat we deze relatie enkel opbouwen door het leveren van kwalitatieve warmtepompen, gekoppeld aan een professionele installatie. Ook na de installatie staan we altijd voor u klaar om uw warmtepomp in topvorm te houden. Een regelmatig onderhoud bespaart u op termijn een hele hoop kopzorgen.